Elektriska öppna spisar

Imagebild - smart, enkelt och elegant

Vi levererar direkt till
privatperson och företag i hela Sverige inom 2-3 dagar.

Förläng höstkvällarna, värm upp uterummet eller den inglasade balkongen med en elektrisk öppen spis.

 

– Två funktioner i en, med och utan värme

Grönt & rent logo

Vi har sålt elektriska öppna spisar i över 17 år! Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att använda. Tryck på knappen och känn värmen på sekunden. Med snabb uppvärmning sparar du många kilowattimmar. Inget bekymmer med utsläpp, rök eller brandfarliga kemikalier. Det är bättre för miljön och bättre för dig. Våra elektriska öppna spisar och braskaminer brinner naturtroget genom en patenterad lösning som ger en verklig känsla av eld. Du bestämmer själv om du vill ha värmen på eller bara låta illusionen av lågor och glöd skapa stämning i rummet. Du får två funktioner i samma eleganta möbel.

 

Spisarna värmer upp till 30 kvm och en fläkt blåser ut värmen över golvet. Det behövs ingen installation. Billig driftkostnad, ca 1,20 kr/timme med värmen på och ca 15 öre/timme med bara ljus- och lågeffekten på.
Katalog

Vi levererar direkt till privatperson och företag i hela Sverige inom 2-3 arbetsdagar. För mer information kan ni kontakta oss via mejl eller på telefon:040-22 07 33 Beställa er nya spis gör ni direkt i vår webbutik Ni är också alltid varmt välkomna att besöka vår mysiga utställning på -Bronsyxegatan 9B, ingång K, Fosie i Malmö.

| Läs mer om fördelarna jämfört med gelspisar |

Opti Myst – Elektriska öppna spisarBe Modern – Elektriska öppna spisarClassic Elegance – Elektriska öppna spisar