JRG Fire Sweden — Elektriska öppna spisar

Vi har sålt elektriska öppna spisar i över 18 år och levererar över hela Sverige både till privatperson och återförsäljare.

Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att använda. Tryck på knappen och känn värmen på sekunden. Med snabb uppvärmning sparar du många kilowattimmar. Inget bekymmer med utsläpp, rök eller brandfarliga kemikalier. Det är bättre för miljön och bättre för dig.

Våra elektriska öppna spisar och braskaminer brinner naturtroget genom en patenterad lösning som ger en verklig känsla av eld. Du bestämmer själv om du vill ha värmen på eller bara låta illusionen av lågor och glöd skapa stämning i rummet. Du får två funktioner i samma eleganta möbel.

Spisarna värmer upp till 30 kvm och en fläkt blåser ut värmen över golvet. Det behövs ingen installation. Billig driftkostnad, ca 1,20 kr/timme med värmen på och ca 15 öre/timme med endast eld- och lågeffekten på.

Besök gärna vår utställning på Bronsyxegatan 9B. Där finns det flesta modeller att se i verkligheten. Kom in och känn värmen.

Vi vet hur man sprider värme och skapar stämning.

Fråga oss om elektriska öppna spisar.