JRG Fire Sweden — Elektriska öppna spisar

Vi har sålt elektriska öppna spisar i över 18 år och levererar över hela Sverige både till privatperson och återförsäljare.

Våra elektriska öppna spisar och braskaminer håller högsta kvalité och är både eleganta och enkla att använda. Tryck på knappen och känn värmen på sekunden. Med snabb uppvärmning sparar du många kilowattimmar. Inget bekymmer med utsläpp, rök eller brandfarliga kemikalier. Det är bättre för miljön och bättre för dig.

Våra elektriska öppna spisar och braskaminer brinner naturtroget genom en patenterad lösning som ger en verklig känsla av eld. Du bestämmer själv om du vill ha värmen på eller bara låta illusionen av lågor och glöd skapa stämning i rummet. Du får två funktioner i samma eleganta möbel.

Spisarna värmer upp till 30 kvm och en fläkt blåser ut värmen över golvet. Det behövs ingen installation. Billig driftkostnad, ca 1,20 kr/timme med värmen på och ca 15 öre/timme med endast eld- och lågeffekten på.

Besök gärna vår utställning på Bronsyxegatan 9B. Där finns det flesta modeller att se i verkligheten. Kom in och känn värmen.

Elektrisk Braskamin Bryford

Bryford

Elektrisk-Braskamin Stockbridge Opti-Myst

Stockbridge Opti-Myst

Elektriska Öppna Spisar Mozart

Mozart

Elektriska Öppna Spisar Moorefield

Moorefield

Elektrisk Braskamin Club

Club

Elektrisk Braskamin Chevalier

Chevalier

Elektriska Öppna Spisar Beethoven

Beethoven

Elektriska Öppna Spisar Fieldstone

Fieldstone

Elektrisk Braskamin Stonebridge

Stonebridge

Elektriska Öppna Spisar - Verdi

Verdi

Elektriska Öppna Spisar Cavalli

Cavalli

Elektrisk insats Opti-Myst insats 400

OptiMyst insats 400

Vi vet hur man sprider värme och skapar stämning.

Fråga oss om elektriska öppna spisar.