040-22 07 33 Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00

KASSAREGISTER OCH KASSASYSTEM

Om du driver ett företag som säljer varor eller tjänster mot kontant/kort/swish betalning är det ett måste att använda ett av Skatteverket certifierat kassaregister med tillhörande kontrollenhet.

Kassaregisterlagen som trädde i kraft 2010 kräver att du skriver ut dagsrapport, månadsrapport, sparar journalrapport och registrerar växelkassan.

Alla våra kassaregister och kassasystem är godkända och certifierade enligt Skatteverkets föreskrifter och den medföljande kontrollenheten sparar den elektroniska journalen digitalt så att du slipper skriva ut metervis med kvittoremsor.

PC-Kassasystem – Det kraftfulla alternativet

Med ett PC Kassasystem får ni full kontroll över er kassahantering.

Integrering mot ekonomisystem, stöd mot kringutrustning som scanner, våg, betalterminal, etikettskrivare, present och medlemskort underlättar den dagliga rutinen.

Vi tar fram lämplig hårdvara för att tillgodose era behov. Installation och utbildning ingår alltid.

Med ett hyresavtal får ni dygnet runt support och licensuppdateringar görs automatiskt vilket leder till hög driftsäkerhet, så att ni kan fokusera på er försäljning.

Kassaregister – Det enkla alternativet

Ett kassaregister passar perfekt för det mindre företaget som arbetar med varugrupper och vill ge sina kunder ett kvitto när de betalar Kontant, Kort eller Swish.

Idag kan man även koppla till en betalterminal till de flesta av våra kassaregister vilket gör att försäljningen sker både snabbt och smidigt.

våra kassasystem