Quorion Qmp-2064

9,500.00 kr

EXKL. MOMS

Quorion Qmp-2064 passar små och medelstora butiker, närlivs, pizzerior och liknande. Med 24 varugrupper täcks de flesta behov in och kassan kan utrustas med såväl scanner, våg som beloppskopplad kortterminal. Made in Germany.

Om ni även behöver kontrollenhet, välj då istället 
vårt paket till kampanjpris.

Tillval

Välj vilka tillval ni önskar.

Categories: ,

Beskrivning

Quorion Qmp-2064 passar små och medelstora butiker, närlivs, pizzerior och liknande. Med 24 varugrupper täcks de flesta behov in och multiline display gör det enkelt för kassören att se vilka varor som registrerats.

57mm kvitto med grafisk logotype ger fina kvitto till kund. Stort artikelminne, standard 10.000 plu/artiklar.

Betalsätt: Kontant, Kort, Swish, Presentkort och Faktura. Kassan kan hantera flera utländska valutor med växel tillbaka i lokalvaluta. Till kassaregistret kan man ansluta artikelscanner, våg, köks/barskrivare och beloppskopplad kortterminal från OSpay.

Upp till 10 kassor kan nätverkskopplas och anslutas till 1st Boxen Kontrollenhet. Dagsrapport och månadsrapport skrivs enkelt ut vid dagens slut. Elektronisk journal lagras med automatik på minneskort i kontrollenheten för framtida granskning/sökning av händelser.

Lådan går att separera från maskinen, perfekt om du har begränsat utrymme. Quorion Qmp-2064 utgör tillsammans med Kontrollenheten Boxen ett Certifierat kassaregister som uppfyller SKV krav på godkända kassaregister.

Vad händer efter beställningen?

När vi mottagit er beställning kontaktar vi er för att programmera kassaregistret med era företagsuppgifter, varugrupper och grafisklogo. Så snart kassaregistret är färdigprogrammerat skickas det till er leveransadress.