040 22 07 33
Mån - Fre: 09 - 17
Gör köpet i lugn och ro med Svea

040 - 22 07 33

Hej och välkommen till Kassahuset

Företaget med över 50 år i branschen, vi finns på nätet och på plats i vår fysiska butik i Malmö.

Göran Johansson grundare till Kassahuset startade sin karriär i betalbranschen redan på 60-talet. Mycket har hänt i branschen men fortfarande är en sak densamma, att kundens behov ska vara i focus. Kassahuset startades 1994 och har sedan dess varit en ledande oberoende återförsäljare av kassaregister, kassasystem och betalterminaler.

Sedan starten 1994 har vi funnits med butik och kontor på Bronsyxegatan 9B, ingång K i Malmö. Idag finns vi även med vår webbutik på nätet där vi når kunder över hela Sverige.

Som helt oberoende återförsäljare utgår vi alltid från våra kunders behov och hjälper er att hitta den betallösning som passar just er och ert företag bäst. Små som stora företag behöver idag ett av Skatteverket godkänt kassaregister/kassasystem och det är viktigt att det uppfyller de krav som både ni och Skatteverket ställer.

Vi har noga valt ut våra samarbetspartners och de produkter vi erbjuder så att vi kan vara 100% -säkra på att vi levererar en prisvärd helhetslösning till er som alltid fungerar.

Ni, våra kunder är viktigast för oss och vi hjälper er hela vägen från valet av betallösning till färdig installation med utbildning av både er och er personal.

Tack för att ni väljer oss som er leverantör.

Kassahuset driver begagnadkassa.se, kortavtal.se, jrgfiresweden.se och kvittrar.se

Kassahuset om oss VHS cover
Varukorg