Kassasystem och Kassaregister till Butik, Restaurang, Café och Salong – Enkelt för alla branscher.

KASSASYSTEM TILL BUTIK

Butiken – Funktioner som underlättar.

För er som driver butik och önskar att kassasystemet underlättar ert dagliga arbete. Arbeta med artiklar, streckkoder och få full kontroll på ert lagersaldo. Erbjud kunderna att också betala med Klarna, kort och Swish. I kassasystemet finns bland annat dessa funktioner:

I paketet ingår ES Kassasystem och Nets ipp350 betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och dygnet runt support ingår.

Lilla Butiken – Så enkelt och billigt som möjligt.

Om ni driver en liten butik och egentligen bara vill ha en kassa för att uppfylla kraven från skatteverket och erbjuda kunderna ett kvitto när dem betalar med kontant, kort eller Swish.

I paketet ingår kassaregister SAM4S ER260EJ och kassakopplad WEST 8006 betalterminal. Vi programmerar kassaregistret efter era önskemål och utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till Skatteverket, garanti och telefonsupport ingår.

KASSASYSTEM TILL RESTAURANG

Restaurangen – Med focus på hög service.

För er som driver en restaurang och vill att kassasystemet underlättar det för er att driva er restaurang så effektivt som möjligt och erbjuda kunderna den bästa upplevelsen. Beroende på er restaurang och ert sätt att arbeta har vi två olika kassasystem att rekommendera. Cesar Kassasystem och ES Kassasystem. Efter beställningen kontaktar vi er för att se vilket program som passar er bäst. I kassasystem finns bland annat dessa funktioner:

I paketet ingår Cesar eller ES Kassasystem och en kassakopplad Nets/West betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och support ingår.

Välj ett paket som passar dig! I nästa steg kan du välja om du behöver något extra, som en kökskrivare tillexempel.

Lilla Restaurangen – Så enkelt och billigt som möjligt.

Om ni driver en liten restaurang, pizzeria eller gatukök och egentligen bara vill ha en kassa för att uppfylla kraven från skatteverket och erbjuda kunderna ett kvitto när dem betalar med kontant, kort eller Swish.

I paketet ingår kassaregister SAM4S ER260EJ och kassakopplad WEST 8006 betalterminal. Vi programmerar kassaregistret efter era önskemål och utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till Skatteverket, garanti och telefonsupport ingår.

KASSASYSTEM TILL SALONG

Salongen - Online bokning, SMS och flera företag.

För er som driver en salong och antingen arbetar själva, har personal eller hyr ut hyrstolar/rum är ett Kassasystem det perfekta alternativet. Beroende på er salong och ert sätt att arbeta har vi två olika kassasystem att rekommendera. Valei Kassasystem och ES Kassasystem efter beställningen kontaktar vi er för att se vilket program som passar er bäst.

I paketet ingår Valei eller ES Kassasystem och en kassakopplad Nets betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och support ingår.

Lilla Salongen – En Användare, en kassa – enkelt!

För dig som driver en egen salong/hyrstol och som arbetar själva räcker det oftast med vårt enklaste och billigaste kassaregister paket. Då kan du ta betalt med Kontant, Kort, Swish och presentkort.

I paketet ingår kassaregister SAM4S ER260EJ och kassakopplad WEST 8006 betalterminal. Vi programmerar kassaregistret efter era önskemål och utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och telefonsupport ingår.

KASSASYSTEM TILL CAFÉ

Caféet – Lätt att använda och med alla funktioner.

För er som driver ett café eller en hel cafékedja och vill att kassasystemet underlättar det för er att driva det så effektivt som möjligt och samtidigt erbjuda kunderna den bästa upplevelsen.

I paketet ingår ES Kassasystem och en kassakopplad Nets betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och support ingår.

KASSASYSTEM TILL BAGERI & KONDITORI

Bageri & Konditori – Ta betalt vid disken eller fakturera företag.

För er som driver ett bageri eller en hel bagerikedja och vill att kassasystemet underlättar det för er att driva det så effektivt som möjligt. Ni fakturerar majoriteten av er kunder och arbetar mest mot företag.

I paketet ingår Cesar Kassasystem och en kassakopplad West betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och support ingår.

KASSASYSTEM TILL PIZZERIA

Pizzerian – Proffsigt och snabbt.

För er som driver en pizzeria och vill att kassasystemet underlättar det för er att driva er restaurang så effektivt som möjligt och erbjuda kunderna den bästa upplevelsen. En pizza, välj mellan standard, barn eller familj. Ta med eller äta här?, kassan håller reda på det och gör det enkelt för personalen att ta beställningar. När det ska gå fort väljer ni detta paket.

I paketet ingår ES Kassasystem och en kassakopplad Nets betalterminal. Vi programmerar kassasystemet efter era önskemål. Utbildar er och er personal på alla funktioner. Leverans till er besöksadress, registrering till skatteverket, garanti och support ingår.