040 22 07 33
Mån - Fre: 09 - 17
Gör köpet i lugn och ro med Svea

040 - 22 07 33

Hyr Kassaregister & Betalterminal för alla typer av evenemang och säsong.

Vi vet att det är mycket att tänka på inför ett evenemang. Låt oss sköta betallösningen så är ni säkra på att ni har ett kassaregister och en betalterminal som inte bara fungerar utan också är användarvänligt.

Att hyra ett snabbt kassaregister och betalterminal gynnar både er och kunderna då försäljningen ökar samtidigt som köerna går fortare. Vi erbjuder betallösningar för alla typer av evenemang. Oavsett om ni behöver kassaregister och betalterminal för entré, restaurang, bar eller tillfällig butik kan vi hitta en lösning som passar just er. Att hyra kassaregister och betalterminal brukar även vara en bra affär för dig som driver en säsongsbaserad verksamhet.

Att hyra kassaregister och betalterminaler
Du bestämmer själv hur länge du behöver utrustningen och kan välja mellan att hyra per helg, vecka eller månad.
Allt ingår när du hyr kassaregister
Kassaregister och betalterminaler är helt färdiga att användas vid hämtning/leverans, programmerade efter era uppgifter.
Hyr Kassaregister & Betalterminal för alla typer av evenemang och säsong.

Att hyra kassaregister och betalterminaler:

Du bestämmer själv hur länge du behöver utrustningen och kan välja mellan att hyra per helg, vecka eller månad. Kassaregister och betalterminaler är helt färdiga att användas vid hämtning/leverans, programmerade efter era uppgifter.

Kassahuset ansvarar för att kontrollenheten förvaras i minst 12 månader efter användning, alla kassaregister kan skriva ut Elektronisk Journal och vid behov kan vi även mejla ut en kopia till er. Ni får med ordentligt med kvittorullar vid hämtning/leverans men betalar endast för dom ni använt, resterande lämnas åter.

Hur länge behöver jag hyra?

Vi gör alltid klar utrustningen i god tid och det kostar inget extra, ni betalar bara för nyttjande perioden. Detta gör vi för att varken vi eller ni ska behöver stressa över betallösningen i sista sekund. Betallösningen måste fungera från första till sista dag under ert evenemang/säsong.

Här ser ni hur våra olika hyresperioder för kassaregister & betalterminaler ser ut:

 • Helghyra: Fredag – Söndag.
 • Leverans/hämtning: Torsdag.
 • Återlämnas: Tisdag.

Veckohyra: 7 dagar

Leverans/hämtning: Dagen innan avtalad period.
Återlämnas: Dagen efter avtalad period.

Månadshyra: 31 Dagar

 • Leverans/hämtning: Dagen innan avtalad period.
 • Återlämnas: Dagen efter avtalad period.

Allt ingår när du hyr kassaregister:

 • Programmering av era företagsuppgifter, varugrupper och grafisk logo.
 • Kontrollenhet, godkänd av Skatteverket.
 • Kassalåda för förvaring av kontanter.
 • 10st kvittorullar.
 • Fri telefonsupport vardagar 9-17.
 • Svensk manual och förkortad bruksanvisning.

Om ni inte hittar vad ni behöver eller önskar att få en skräddarsydd offert för ert evenemang eller säsong är ni välkomna att kontakta oss via mejl eller på telefon 040-22 07 33 så hjälper vi er.

Varukorg