Quorion QMP-18 Kassaregister

6,900.00 kr

EXKL. MOMS

Qurorion Qmp-18 är ett enkelt kassaregister för den mindre rörelsen. Tydlig multiline display, enkel kvittohantering och ett nätt utförande gör att denna kassa passar i de flesta miljöer. Made in Germany.

Vad händer efter beställningen?

När vi mottagit er beställning kontaktar vi er för att programmera kassaregistret med era företagsuppgifter, varugrupper och grafisklogo. Så snart kassaregistret är färdigprogrammerat skickas det till er leveransadress.

Om ni även behöver kontrollenhet, välj då istället 
vårt paket till kampanjpris.

Tillval

Välj vilka tillval ni önskar.

Categories: ,

Beskrivning

Quorion Qmp-18 är ett enkelt kassaregister för den mindre rörelsen. Kassaregistret hanterar 12 varugrupper direkt på tangentbordet och skriver snygg grafisk logo på kvittot. Kan integreras mot betalterminal XAC-8006 och betalsätt för att hantera Swish finns.

Displayen har multiline funktion och du ser alltid de senaste inslagen på displayen. Snabbskrivande printer och enkelt att byta kvittorulle. Dagsrapport och månadsrapport skrivs enkelt ut vid dagens slut.

Lådan går att separera från maskinen, perfekt om du har begränsat utrymme. Quorion Qmp-18 utgör tillsammans med Kontrollenheten Boxen ett Certifierat kassaregister som uppfyller SKV krav på godkända kassaregister.